Legfrissebb hírek

2023.01.16. - hétfő
2023.01.08. - vasárnap
2022.07.08. - péntek
2022.03.07. - hétfő

Kőszegi
Tagintézményünk

Tisztelt érdeklődő látogatók!

Kedves Szülők!

  Tisztelettel köszöntöm Önöket, a Vas Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Kőszegi Tagintézményének honlapján! Olyan információkat találnak itt, amelyek segítenek a velünk való kapcsolatfelvételben, kapcsolattartásban, és amelyek hasznosak gyermekük fejlődésében, nevelésében, taníttatásában.
  Pedagógiai Szakszolgálatunk a Kőszegi Járásban folyamatosan ellátja a gyógypedagógiai tanácsadás korai fejlesztés, gondozást, a járási szakértői bizottsági tevékenységet, a nevelési tanácsadást, a logopédiai ellátást, a gyógytestnevelést, koordinálja az iskolapszichológusi és óvodapszichológusi ellátást és a tehetséggondozást.
  A nevelési tanácsadásunk segítséget nyújt a gyermekek nevelése, oktatása során megmutatkozó nehézségek, magatartási problémák, pszichoszomatikus tünetek megoldásában.
Komplex fejlődésdiagnosztikai vizsgálataink alapján kialakított szakértői véleményünkkel, tanácsainkkal támogatjuk az óvodapedagógusok és az iskolai pedagógusok munkáját. Családgondozásunk révén együttműködünk Önökkel a Szülőkkel, gyermekük egészséges személyiségfejlődése, boldog gyermekkora, tanulmányi sikeressége érdekében.
  A gyermekeik logopédiai problémáinak megoldásában, a beszédkészségük fejlesztésében és a diszlexia, a diszgráfia, a diszkalkúlia megelőzésében logopédusaink végeznek rendszeres tevékenységet a Kőszegi Járás óvodáiban és iskoláiban.
Igyekszünk olyan komplex szakszolgálati szolgáltatást nyújtani Önöknek, amellyel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a gyermekeik egyenlő eséllyel juthassanak a speciális szükségleteiknek megfelelő ellátáshoz és mindezt a lakóhelyükhöz legközelebb, szakmailag magas színvonalon, több szakember együttműködése révén kapják meg.
  A nevelési tanácsadás felkeresése önkéntes, szolgáltatásaink térítésmentesek!
  Kérem, forduljanak hozzánk bizalommal, hogy tanácsainkkal segítségükre lehessünk!

Moldvainé Bagoly Anett
tanító, gyógypedagógiai tanár
tagintézmény-igazgató

 

 

Bővebben